Tervetuloa!


Olen Marjaana, ammatiltani hiusmuotoilija. Ekologisuus, luonnon antimista nauttiminen ja luova työ ovat osa jokapäiväistä elämääni, joten halusin luoda palvelun, joka tuo ekologiset ja myrkyttömät kampaamopalvelut suoraan kotiisi. Niin syntyi Naturally Lucky.

Kotikäynti on kätevä ja helppo vaihtoehto mm. perheille; ei tarvitse lähteä lasten kanssa erikseen kampaamoon ja lasten näkökulmasta joskus jopa jännitävänäkin koettu hiustenleikkaus voi tuntua helpommalta tutussa ympäristössä.
Olen 36-vuotias kahden ihanan pojan äiti. Asumme perheeni kanssa upean luonnon keskellä Korpilahdella. Luonto on vahvasti osana jokapäiväistä elämäämme.
Rakkaimpia harrastuksiani ovat liikkumisen eri muodot, nautin pitkistä lenkeistä metsän keskellä. Uiminen kotirannassa ympärivuotisesti on todellinen terveyspommi, stressin poistaja ja hyvän olon peruspilari.
Harrastan myös paljon ompelua, piirtämistä ja kaikkea luovaa näpertelyä.

Olen valmistunut hiusmuotoilijaksi keväällä 2007. Muutama vuosi sitten jouduin vakavan allergisoitumisen vuoksi jättämään taakseni ns. normaalit kampaajan työt, koska kroppani ei enää kestänyt synteettisten värien käyttöä työssäni.
Sain luonnollisin keinoin puhdistettua elimistöni myrkkykuormasta ja siirryin käyttämään työssäni vain kasvivärejä ja savi-soodavaalennusmenetelmää. Minulle nämä ovat hyvä ja sopivin vaihtoehto eikä mitään allergiaoireita ole näiden käytöstä itselläni esiintynyt.

Rakastan työtäni, koska se haastaa minua sopivasti, saan olla lähellä ihmisiä ja saan samalla tehdä luovaa työtä, joka inspiroi minua joka päivä.

Kasvivärjäys


Kasviväreillä värjääminen on mukava ja luonnollinen tapa saada hiuksiin uusi väri. Väri, joka ei jätä sinulle tunnetta "värikypärästä", ja joka vaalenee arvokkaasti jättämättä selkeästi näkyvää tyvikasvua.
Kasviväri ravitsee ja tuuheuttaa hiusta, tasapainottaa ja kosteuttaa hiuspohjaa sekä estää hiusten katkeilua antaen hiuksille luonnollista kosteutta ja kimmoisuutta värjäyksen yhteydessä.

Kasvivärjäys on täysin erilaista kuin synteettisillä väreillä värjääminen. Haluttuun lopulliseen lopputulokseen voi kulua aikaa useampi värjäyskerta, etenkin jos hiuksia on pitkään värjätty synteettisillä väreillä. Jos hiukset ovat "luonnon tilassa" haluttu lopputulos voidaan saavuttaa jo ensimmäisellä värjäyskerralla.
Kasviväreillä värjäys jättää hiuksen yleensä lämpimään taittavan sävyn ja näin ollen täysin kylmät sävyt on kasviväreillä haastavaa saavuttaa. Mutta tähänkin vaikuttaa ratkaisevasti asiakkaan oma pohjaväri hiuksessa.
Kasviväreillä saadaan hyvin värjättyä myös harmaata hiusta, lopputulos vaihtelee harmaus- asteen ja hiuksen laadun mukaan.

Ennen värjäystä hiuksiin on aina hyvä tehdä syväpuhdistava savipesu. Savipesulla hiuksista saadaan puhdistettua niihin kertyneitä kemikaalijäämiä mm. synteettisistä shampoista, hoitoaineista, muotoilutuotteista ja väreistä. Puhdistuksen jälkeen hius ottaa värin paremmin vastaan, koska kasviväri kiinnittyy hiuksen pintaan muuttamatta hiuksen omaa rakennetta.
Parin ensimmäisen päivän aikana värjäyksen jälkeen olisi hyvä olla pesemättä hiuksia, koska väri tekeytyy hiuksessa hapen vaikutuksesta ja näin ollen syvenee ja muuttuu, saavuttaen lopullisen sävynsä viimeistään neljän päivän kuluttua.
Värin lopulliseen sävyyn vaikuttaa moni asia, kuten kehon Ph-arvo, hiuksen luonnollinen väri, hormonitoiminta, mahdolliset lääkkeet, ja jopa mieliala.
Kasviväri pysyy yleensä hiuksessa hyvin - pysyvyyteen vaikuttaa olennaisesti käytössä olevat pesuaineet ja pesukertojen määrä.

Itse kasviväreillä ei pysty hiusta vaalentamaan, ainoastaan kirkastamaan, mutta käytössäni on La Gordier savi-soodavaalennusmenetelmä, jossa hapettimena toimii vetyperoksidi. Vetyperoksidi on puhdistusaine, joka hajotessaan muuttuu vedeksi ja hapeksi eikä näin ollen kuormita ympäristöä. Tämä uusi menetelmä on tuonut kasvivärjäyksen kumppaniksi oivan mahdollisuuden saada hiuksiin mm. vaaleampia raitoja toisen värin rinnalle.

Kasviväri on erittäin turvallinen vaihtoehto synteettisille väreille. Kasvivärit eivät sisällä PPD-yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa monille vakaviakin allergisia oireita. On kuitenkin hyvä muistaa, että myös kasveille voi olla allerginen kuten ruoka-aineille. Tutkimusten mukaan kuitenkin vain alle 10% ihmisistä on kasviväreille allergisoituneita, joten todennäköisyys on todella pieni.

Jos toivot hiuksiisi luonnollisen kauniin, elävän ja hoitavan värin, ilman myrkkyjä,
on kasvivärjäys sinulle sopiva vaihtoehto!

Tuotteet
Kauttani saat Aubrey Organicsin hiustenhoito- ja muotoilutuotteita sekä Bohon ekologisia meikkejä.
Tuotevalikoima molemmissa sarjoissa vaihtelee jonkin verran kysynnän ja sesonkien mukaan.
Soita ja varaa aika!
tai kysy lisää :)
044 5566833


Löydät Naturally Luckyn myös Facebookista!
Tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset tarjoukset päivittyvät sinne,
joten tervetuloa seuraamaan!